Schoonheidssalon Time4You

Special Treatments

Wil je eens extra lekker in de watten worden gelegd? Kies dan voor eens wat anders uit onderstaande "Special Treatments".

Klankschaal Massage

Klankschalen hebben een zuiverende en harmoniserende werking van nature. De klank en trillingen werken diep in uw lichaam door zodat lichaamseigen trillingen en frequenties herstellen en lichamelijke en geestelijke klachten verholpen kunnen worden.

45 minuten : € 45,-

Hotstone massage

Hotstone massage voor de achterkant van het lichaam. Hierbij gebruik ik warme basalt stenen, dit zijn vulkanische stenen door de natuur glad gepolijst. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren waardoor er ontspanning in de spieren ontstaat en de chakra’s weer in evenwicht worden gebracht.

45 minuten: € 45,-

Indiase hoofdmassage

Indiase hoofdmassage heeft zijn oorsprong uit India. De massage richt zich op schouders, nek en hoofd. Zeer geschikt voor mensen met spanningen, hoofdpijn en stress.

Houd er rekening mee dat er olie in uw haar zal komen.

30 minuten: € 30,-

Voetreflex massage

Voetreflex massage is een bijzondere en ontspannende massage. De behandeling zorgt voor balans. Blokkades kunnen worden opgeheven. Deze massage heeft ook een positieve invloed op het zenuwstelsel en bloedsomloop.

30 minuten: € 30,-

Baby/peuter Massage

Aanraken is een van onze eerste levensbehoeften. Al vanaf de eerste ademhaling speelt aanraking een belangrijke rol in ons leven. Aanrakingen en massages hebben een kalmerende werking op je baby/peuter.

Voorbeelden hiervan zijn:
- bij een vroeggeboorte
- kinderen die niet goed slapen
- hyperactieve kinderen
- verhoogde weerstand

60 minuten: € 30,-

Rug/Nek/schouder Massage

De rug-, nek en schoudermassage zorgt voor ontspanning van deze spieren. Ook hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van aanspanning van de spieren in de schouders en nek, kunnen met deze massage verholpen worden. Door middel van deze massage wordt de doorbloeding van de spieren geactiveerd.

30 minuten: € 30,-